Våra kontor

Välkommen att kontakta ditt kontor för kostnadsfri rådgivning

Egendomsmäklarna är en grupp mäklare specialiserade på förmedling av lantbruk, skog, jord och egendomar. Egendomsmäklarna har arbetat med förmedling av jord- och skogsfastigheter i över 30 år. Vi har därigenom stor kunskap och erfarenhet av alla frågor som uppkommer vid en försäljning. Egendomsmäklarna har idag fem kontor fördelade över landet. Från våra kontor arbetar vi rikstäckande.

Vi inom Egendomsmäklarna har erfarenhet av att äga och bruka jord eller skog. Detta gör att vi väl förstår våra kunder. Vi ser det som en förutsättning för ett bra arbete och vet att det ger en trygghet när ni vill sälja eller värdera er fastighet genom oss.

Vi utlovar en professionell tjänst där vi bistår med erfarenhet och kunskap genom hela förmedlingsprocessen. Vi hanterar även kommersiella fastigheter och villor.

Våra mäklare har goda kunskaper inom fastighetsbildning då vi ofta genomför delförsäljningar eller avstyckningar. Utöver förmedling genomför vi värderingar vid generationsskiften eller inför belåning.

Alla våra mäklare arbetar med full diskretion och har kostnadsfri rådgivning.

Vårt motto är: Bra resultat ger nöjda kunder!

Egendomsmäklarna i Falköping

S:t Olofsgatan 6
521 43 Falköping

E-post: magnus@egendomsmaklarna.se
Tel: 0706-122252

Egendomsmäklarna i Nyköping

640 20 Björkvik
Tel: 0150-300 05, 0730-800 688
johan@egendomsmaklarna.se

Egendomsmäklarna i Uppsala

Örke 210
743 71 Björklinge
Tel: 018-374 375
uppsala@egendomsmaklarna.se