Egendomsmäklarna Falköping/Lidköping

Egendomsmäklarna Falköping/Lidköping jobbar över hela Skaraborg med omnejd. På kontoret arbetar tre auktoriserade fastighetsmäklare som jobbar gemensamt från två kontor.

Vi är ett fastighetsmäklarkontor specialiserade på jordbruk, skogsfastigheter, djurgårdar, hyreshus samt industrifastigheter. Vi har mångårig erfarenhet och har mycket god lokalkännedom inom området.

Har ni intresse av att hitta en jord- och skogsfastighet i Sverige, så står vi givetvis gärna till er tjänst. Ni kan leta bland våra nu aktuella objekt eller höra av er till oss och tala om vad ni söker så skall vi lägga in er i våra register. När vi ser att ett lämpligt objekt dyker upp så kan vi skicka över en beskrivning.


Våra mäklare:

Magnus Conradsson, Reg. Fastighetsmäklare

Mitt namn är Magnus Conradsson och jag är mäklare på Egendomsmäklarna i Falköping. Jag har studerat Fastighetmäklarprogrammet på Företagsekonomiska institutet i Göteborg. Född och uppvuxen på en gård utanför Falköping där jag idag är bosatt på familjegården som har gått i arv i 6 generationer.

Idag driver jag lantbruket på gården tillsammans med min far parallellt med mäkleriet. I dagsläget så bedriver vi spannmålsodling, avelsbesättning på köttdjur samt travstuteri.

Varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor rörande din fastighet.
E-post: magnus@egendomsmaklarna.se
Tel: 0706-122252


Tor Sigfridsson, Reg.fastighetsmäklare/Lantmästare

Jag är utbildad lantmästare och har arbetat som Jord & Skogsmäklare under 30 års tid i västra Sverige, både med försäljning, värdering och förvaltning. Jag har sedan 1993 drivit Egendomsmäklarna i Falköping. Genom mångårigt arbete i bygden har jag en god lokalkännedom samt ett brett kontaktnät med banker, finansinstitut och jord & skogsnäringen. Parallellt med mäkleriet driver jag ett aktivt jordbruk strax utanför Falköping.


 


Anders Jonsson, Reg. Fastighetsmäklare

Tel: 0707-585770
E-post: anders.jonsson@egendomsmaklarna.se